POLE, Garantie op groei van mensen en teams

Freek Göbbels

Freek Göbbels startte zijn loopbaan bij de dienst Welzijn en Educatie, afdeling sportzaken van de Gemeente Kerkrade. De aspecten educatie, sport en welzijn zijn sindsdien kenmerkend voor zijn verdere carrière. Als CIOS-docent zette hij in 1992 de stap naar de orthopedagogiek, waar hij sport, leren en gedrag steeds hechter met elkaar verbond. Succesvol zette hij deze aanpak in om te komen tot gedragsverandering bij problematische jeugdigen. Na de studie Hogere Kader Opleiding Pedagogiek rondde hij zijn doctoraalstudie Psychologie en Pedagogiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam af. In 2001 begon hij parttime met POLE Counseling & Consultancy en ontwikkelde hij het leer- en veranderconcept POLE Dynamics®.

Freek Göbbels heeft vele jaren ervaring in het bedenken en begeleiden van leer- en verandertrajecten door activiteiten en spel in verschillende werkvelden. Als gedragswetenschapper is hij tevens verbonden aan Fontys Sporthogeschool.

In zijn visie worden het gedrag en het functioneren van mensen en teams door activiteiten en spelsimulaties inzichtelijk gemaakt. Daardoor kunnen deelnemers experimenteren en ervaring opdoen met andere vormen van gedrag. Activiteiten confronteren als een spiegel, zetten aan tot bewustwording en reiken tegelijkertijd alternatieven aan. In POLE gaan Freek Göbbels en Lou Bouten, gedreven door hun gezamenlijke passie voor groei van mensen en teams, nieuwe uitdagingen aan.

home

over POLE

POLE Dynamics®

resultaten

contact

Neem contact op met Freek

Freek Göbbels - POLE

m +31(0)6 40 51 99 99
freek@pole.nl