POLE, Garantie op groei van mensen en teams

Eerste Euregionale Indoor Keepersclinic

In de kerstvakantie organiseert Pole Sport in samenwerking met Keepersscholenlimburg de eerste Euregionale Indoor Keepersclinic 'Elke keeper scoort'. Op 27 en 28 december 2010 zal in sportcentrum Kaldenborn te Heerlen de tweedaagse Clinic plaatsvinden. Deze keepersclinic is een innovatief project, waarin keepers in de leeftijd 8 tot 18 jaar op een uitdagende en actieve manier getraind worden op het gebied van mentale training, krachttraining, gezondheidsbevordering en de technische en tactische aspecten van het keepen.

Professioneel

Met het programma 'Elke keeper scoort' ontwikkelde Pole Sport als trainingsbureau weer een nieuw product voor de sportwereld. Met het unieke leer- en veranderconcept POLE Dynamics® weten de medewerkers de brug te slaan van professionele sportbegeleiding naar de beweegwereld van de keeper. Met Keepersscholen limburg is er en clubonafhankelijke partner gevonden die voorziet in de behoefte van professionele techniektraining voor de (jeugd)keeper in de regio. 'Elke keeper scoort' vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen, of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de jonge keeper/keepster.

Programma

Op beide dagen start het programma om 9.00 uur. Na ontvangst door een studentCoach zullen alle deelnemers op een sportieve en uitdagende manier aan de slag gaan met het formuleren van persoonlijke doelen. Deze doelen op technisch, tactisch, mentaal en gezondheidsgebied lopen als een rode draad door alle onderstaande trainingen en onderdelen.

  • Techniek en tactiektrainingen aangeboden door Keepersscholenlimburg;
  • Mentale training aangeboden door Pole Sport;
  • Fittesten aangeboden door Pole Sport;
  • Gezondheidsbevordering door welzijnscoach sportcentrum Kaldenborn in samenwerking met Pole Sport;

Einde van het programma is om 16.00 uur.

Kosten

U betaalt voor deze innovatieve indoorkeepersclinic slechts € 99,-. Naast bovenstaande trainingen krijgt iedere keeper ook nog een gezonde lunch, een T-shirt, een persoonlijk trainingsboekje en het deelnemerscertificaat.

Extra !!

Ouders/verzorgers zijn ook van harte welkom om tijdens de clinic gratis deel te nemen aan Fitheidstest en de workshop gezondheidsbevordering. Alle ouders ontvangen een informatiemap met toelichtingen op alle thema's uit de clinic.

Aanmelden

Dit kan via het inschrijfformulier of via een mail naar info@pole.nl. Hierin vermeld u naam, adres, leeftijd van de keeper, de maat voor het T-shirt en eventuele bijzonderheden. U ontvangt dan van ons een ontvangstbevestiging na betaling van € 99,- op rekeningnummer 446954012 t.a.v. POLE Sport Kerkrade onder vermelding van Indoor Keepersclinic 2010.

Wacht dus niet langer maar schrijf je nu in om deze unieke ervaring mee te maken. Wees snel want vol is vol.