POLE, Garantie op groei van mensen en teams

POLE verlegt grenzen naar Duitsland

Vanwege de opgebouwde expertise in de Nederlandse Kinderopvang is POLE benaderd voor de ontwikkeling van het pedagogische concept voor Profinos 'Kindertagestätten' in Aken en Düren. Afgelopen maanden werd het management naar grote tevredenheid getraind. De hieruit ontstane individuele begeleidingstrajecten vormen de opstap naar het nieuwe pedagogische concept voor de jonge Profinos organisatie.

Profinos bestuurt inmiddels 35 Kinderopvanglocaties tussen Aken en de Duitse Eifel. Vanuit de Katholieke basis die kenmerkend is voor Profinos geeft POLE de visie op het kind en de opvoeding samen met de medewerkers en het bestuur concreet vorm. Met een gevarieerd programma en actieve vormen werd de organisatie alvast in beweging gebracht. Het 'op maat' gemaakte programma zal de komende maanden verder vorm geven aan de organisatieontwikkeling met als eindresultaat onder andere het pedagogische concept.

In deze samenwerking levert POLE een structurele bijdrage via gedrag aan verandering en groei van mensen, teams en organisatie voor het welzijn van onze kinderen. Pro Finos.

Wilt u meer informatie over trajecten als hierboven beschreven of wat POLE voor u organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend via ons contactformulier even contact op.