POLE, Garantie op groei van mensen en teams

Coaching und Beratung bij Bistum Aachen

Trainingsbureau POLE hoort sinds kort tot de selecte groep Coaching & Trainingsburo's van het Generalvikariat Bistum Aachen. Na een presentatie over de werkwijze en de inzet van het POLE Dynamics leerconcept werd door het management van Personeel en Organisatie van het GeneralVikariat Bistum Aachen enthousiast gereageerd met talloze ideeen en mogelijke toepassingen.

Voor de niet geestelijke medewerkers verzorgt POLE inmiddels coaching- en begeleidingstrajecten in het kerkgebied Aken. Een gebied dat zich uitstrekt van Kerpen tot Monschau in de Eiffel.

Omdat de Katholieke Kerk Aken zich op veel terreinen bezighoudt met Gezin en Opvoeding, Jeugdzorg, Kind en Onderwijs is de intentie uitgesproken verder te onderzoeken op welke terreinen POLE zich gaat manifesteren. Voor POLE is deze uitdaging een mooie kans om te laten zien dat leren, groei en ontwikkeling over geografische grenzen heen gebeurd.

In samenwerking met Duitse partners worden verdere programmalijnen in de steigers gezet en zijn de eerste contouren van de internationale samenwerking al zichtbaar in trainingstrajecten.